Hjemmelaget surkål
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Hjemmelaget surkål

Hjemmelaget surkål passer til så mangt. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv. Her er den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Finsnitt kål og del eplene i båter.

Legg kål, eplebåter, salt og karve lagvis i en kjele. Hell på kraft.

Kok opp og la alt trekke i ca. 45 minutter. Rør godt underveis.

Smak til med eddik og sukker.

Perfekt tilbehør til pølser, eisbein, skinkestek og julens retter.

Oppskrifter på grønnsaksretter

Her finner du de beste ribbeoppskriftene med tilbehør

Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen

Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove 
Drikkeforslag

Fisk
Lutefisk
 Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør 
Drikkeforslag

Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg
 Småretter Tilbehør Drikkeforslag  

Julekaker og desserter
Julekaker  Juledesserter Drikkeforslag

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne. 

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 91 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen