Hjemmelaget surkål
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Hjemmelaget surkål

Hjemmelaget surkål passer til så mangt. Du kan kjøpe den i butikken. Men langt bedre blir den hvis du lager den selv.

Fremgangsmåte

Finsnitt kål og del eplene i båter.

Legg kål, eplebåter, salt og karve lagvis i en kjele. Hell på kraft.

Kok opp og la alt trekke i ca. 45 minutter. Rør godt underveis.

Smak til med eddik og sukker.

Perfekt tilbehør til pølser, eisbein, skinkestek og julens retter.

Her finner du retter som surkål passer perfekt til

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 98 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen