Hjemmelaget urteolje
Foto: Artfully79

Hjemmelaget urteolje

Lag en smaksrik og enkel urteolje. Pensle den på skiver av grønnsaker, fisk eller kjøtt. Egner seg godt til alt som skal stekes, grilles eller dampes.

Fremgangsmåte

Kok opp litt vann og blansjer urtene noen sekunder og avkjøl i kaldt vann. Kjør urtene i hurtigmixer med oljen til det blir en jevn grønn saus. Press gjennom klede. Oppbevar oljen i flaske med kork i kjøleskap. 

Her finner du mange oppskrifter på dressinger

Slik kan du også bruke urter

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen