Husmannskoteletter med stuede grønnsaker fra Danmark
Foto: Mari Svenningsen

Husmannskoteletter med stuede grønnsaker fra Danmark

Fremgangsmåte

Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper og brødrasp i en skål.

Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend de i egg og deretter brødrasp.

Stek de pent brune på begge sider i ca 2 minutter, og la de ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt i ca 2 minutter.

Kok grønnsaker. Smelt smøret, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn.

Server med kokte poteter.

Dette er en god og lettlaget dansk hverdagsrett. Så gjør som danskene og server den med godt humør og et smil om munnen.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen