Ingefær- og chilimarinade
Foto: Synøve Dreyer

Ingefær- og chilimarinade

Har du lyst på en marinade som virkelig setter fart på smaksløkene, skal du bruke denne oppskriften der både ingefær og chilli setter fart på kjøttet. Passer utmerket til hvit kjøtt som kylling, svin og kalv.

Fremgangsmåte

Denne oppskriften gir ca 1½ dl marinade.

Bland alle ingrediensene til marianden. Ha hvitt kjøtt (kylling, svin, kalv) og marinaden i en dobbel plastpose.

Knyt posen oDeg bland godt. La kjøttet marinere i minst to timer i romstemperatur, eller over natten i kjøleskap.

Lær mer om marinering her

Kylling er godt på grillen

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Mariner grillmaten selv - les artikkelen her

Flere deilige marinader og diper

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto:Alf Børjesson

4
4/5 etter 54 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen