Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Innbakt, krydret laksefilet med appelsin-mousselinesaus

Fremgangsmåte

Kok risen i kraften til al dente. Hell av overskytende kraft. Stek løk i smør i fem minutter. Tilsett pinjekjerner. Stek til alt er lett lysebrunt. Tilsett frukten. Bland i risen sammen med appelsin/sitronskall. Smak til. Pilaffen skal være godt krydret. Lag til et stykke bakepapir som er dobbelt så bredt og fem cm lenger på hver side enn laksefiletene. Dekk med fire lag med filodeig. Hvert lag pensles med smeltet smør. Legg den ene laksefileten i midten og dekk med pilaffyll. Legg den andre fileten oppå. Dekk til med filodeigen. Pensle med smeltet smør. Forsegle med to filodeiger penslet med smør. Dekorer "brødet" med resten av deigen. Pensle tilslutt med smør. Sett i kjøleskap inntil ovnen og stekeplaten er klar, 220 grader. Stek brødet i 15 minutter. Senk temperaturen til 180 grader og stek videre i 35 minutter. Ved servering skjæres brødet i skiver med appelsinsaus:
Visp seks eggeeplommer med skall og juice av en appelsin over vannbad. Visp inn gradvis 350 g mykt smør. Vend i 6 dl vispet krem og smak til med salt og pepper.
©Hydro Seafood

Sendt inn av

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten
Dagens rett
Kyllingfilet i balsamicosaus

Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak
Dagens rett
Surdeigpannekaker med grillet pak choy, hummus og aioli

Har du surdeig til overs, får pannekakene ekstra mye smak

Byggmel gjør dem ekstra saftige og mettende. Og toppingen kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mot slutten av skreisesongen får delikatessen en vårlig innpakning
Dagens rett
Skrei med pastasalat og parmesansaus
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her