- Salte og pepre flatbiffen og brun raskt av i stekepanne. Stek den videre i ovn på 150°C i 10 minutter. Ta ut og sett til siden.
- Kutt opp grønnsakene til fyllet i små terninger og fres dette 3-4 minutter i panne. Rør inn krydder og sett til side.
- Kjevle ut to butterdeigsplater til dobbel størrelse. Legg på halvparten av fyllet på den ene plata, legg oppå flatbiffen og resten av fyllet på toppen av kjøttet.
- Pakk inn kjøttet med den siste plata. Lim skjøtene med vann og renskjær kantene på pakka.
- Skjær ut 5 mm brede strimler med butterdeig for å pynte kjøttpakken. Disse festes med penslet egg.
- Stek pakken videre på en rist på 225°C i ca 20 min. Kok blomkål. brokkoli, fennikel, gulrot og stilkselleri i ca. 5 minutter sammen med margarin og sitronsaft.
- La kjøttpakken få hvile 5-10 minutter før du deler den i to og serverer.
- Server med rødvinsaus og gode poteter.
Mange andre deilige retter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig