Ishavsrøye med lime og koriander i wok
Foto: Lisa Westgaard

Ishavsrøye med lime og koriander i wok

Fremgangsmåte

Skjær Ishavsrøyefiléten i biter. Rens og skjær vårløk og paprika i strimler og biter. Rens chilien, fjern alle frøene og skjær den i tynne ringer. Limefrukter renses og skjæres i båter.

Varm en wokpanne, ha i oljen og surr vårløk, paprika, chili, frisk revet ingefær og lime noen minutter under stadig omrøring. Ha så i bitene av Ishavsrøye og la dem surre i 3-4 minutt.

Smak til med salt og pepper og strø friske korianderblader over rett før servering. Server straks med nykokt jasminris og soyasaus.

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen