Hoegaarden Wit

Vil du ha noe lett, godt og mettende skal du prøve Jamie Olivers spinatlinser. Den er garantert en suksess på middagsbordet.
Kok linsene. Når de er møre, helles vannet fra (NB! Hold av 6-7 ss).
Mens linsene er varme, tilsettes olivenolje, sitronsaft, salt og pepper, spinat og urter. Legg lokk på gryten og la den trekke i et par minutter.
Server spinatlinsene som egen kveldsrett med ferskt brød til eller som grønnsakgarnityr til kjøtt eller fisk.
Deilige retter med linser og bønner
Her finner du 25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
For flere oppskrifter med et lett tilsnitt, se vår seksjon Lett og godt
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt