Japansk fiskesuppe med omelett

Japansk fiskesuppe med omelett

Fremgangsmåte

Fiskesuppe:
Kok opp fiskekraften. Rens og skjær soppen i tynne skiver. Rens gulroten og skjær den i tynne strimler. Kok sopp og gulrot i kraften.

Skjær fisken i små porsjonsstykker, vend dem i maisenna og rist av overflødig mel. Legg dem i kraften sammen med soyasaus og sitronskall, og la suppen trekke til suppen er så vidt gjennomkokt.

Rens spinaten for grove stilker. Legg spinaten i suppen det siste minuttet. Smak om det trengs mer salt.

Omelett:
Visp sammen egg, vann og salt. Varm en skje olje i stekepannen og hell omelettrøren i. La den stivne på middels varme. Rull omeletten sammen og skjær den i tynne ringer.

Fordel suppen i varme tallerkener og legg på omelett. Server ekstra omelett ved siden av.

Sendt inn av Godfisk.no

4
4/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen