- Kake: Pisk eggedosis av egg og sukker.
- Bland hvetemel og bakepulver, og vend dem og vannet inn i deigen med slikkepott.
- Ha deigen i langpanne med bakepapir.
- Stek midt i ovnen ved 250 grader i ca. 5 minutter. Hvelv opp på sukret papir. Trykk ut 24 runde kaker ved hjelp av et glass.
- Krem: Bland sammen ingrediensene til kremen. Bre krem på 8 av kakene.
- Syltetøy: Bland syltesukker og jordbær delt i biter i en kjele og kok i 3 minutter. Avkjøl.
- Bre syltetøy på 8 av kakene.
- Montering og pynt: Legg sammen kaker i tre lag; kaken med krem nederst, med syltetøy i midten og kaken uten noe fyll på toppen.
- Bre krem rundt kantene på kakene og rull dem i knust marengs.
- Legg dem på et fat.
- Skjær jordbærskiver og legg dem som en blomst oppå hver kake. Sett et bringebær midt på “blomsten”.