Kamskjell renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
Kamskjell renses og stekes i olje. Deretter vendes de i litt olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
Sendt inn av Tina Jakobsen
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Sprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.
Les hele sakenFordelen med slike kjøligere årganger er at de ikke faller i smak hos amerikanerne, og tåler lang tid i kjelleren.
Les hele sakenÅ lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Toppingen kan du lage fra bunnen av, eller ty til ferdigløsninger. Følger du dagens oppskrift lover vi deg en herlig tirdagsrett.
Les hele sakenSå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenTom Victor Gausdal har sammen med kjøkkenet på Hitchhiker satt sammen en seksretters meny som passer til noen av verdens mest spennende viner fra Azores Wine Company
Les hele sakenNorsk hval og italiensk rosévin er kanskje ikke kombinasjonen vi oftest støter på, men det er absolutt verdt et forsøk
Les hele saken