Kanelbolle-pinnebrød
Foto: Dansukker.no

Kanelbolle-pinnebrød

Kanelbolle-pinnebrød – en smak av luksus ute i naturen! Kos deg med nystekte pinnebrød som smaker kanelbolle. En herlig måte å avrunde grillingen på.

Fremgangsmåte

  1. Bolledeig: Gjør klar deigen til pinnebrødet hjemme, og ta den med i en pose.
  2. Bland sammen alle ingrediensene til pinnebrødet i en bolle. Kna deigen jevn.
  3. Kanelfyll: Smelt smør og tilsett sukker og kanel.
  4. Kna inn fyllet i deigen og tilsett mer hvetemel hvis deigen er veldig klissete.
  5. Ta ut deigen og del den i 16 like store emner som du ruller ut for hånd til lengder.
  6. Snurr lengdene rundt pinner.
  7. Strø eventuelt over perlesukker og grill pinnebrødet.

Tips: Hvis du vil tilberede pinnebrødene i ovn, lager du snurrer av lengdene og steker dem i 10–15 ved 200 °C varmluft midt i ovnen.

Lyst til å bake andre kanelboller finner du de her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Dansukker.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her