Katsu sando - svinesnitsel-sandwich med tonkatsusaus
Foto: Proformabooks

Katsu sando - svinesnitsel-sandwich med tonkatsusaus

Her er den japanske klassikeren tonkatsu - som er snitsel med saus - pakket inn i en sandwich.

Fremgangsmåte

Skjær bort beinet på koteletten. Gni den inn med litt salt og pepper. Bland pankomel og hvetemel. Pisk egget lett. Dypp kjøttet i egg først og dernest i egg. Stek i olje ved middels varme. Den skal være gjennomstekt men ikke tørr, og ha en sprø overflate. 

Snitt issalat og/eller hodekål veldig fint. 

Tonkatsu-saus:
Rør alle ingrediensene jevnt sammen. 

Tips:
Hvis du ikke har mirin kan du bruke halvtørr riesling.

Smør sausen på brødskivene. Legg på finsnittet salat og kål på alle skivene. Legg snitslene på to av skivene og klem to og to sammen, 

Hvis du har lyst på en annen sandwich finner du mange her

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Saftig kake som dufter jul
Ukens kake

Saftig kake som dufter jul

Oppskriften på denne krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for å skape god førjulsstemning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gå for store flasker til jul - her er 225 å velge mellom
+
Tester

Gå for store flasker til jul - her er 225 å velge mellom

Her er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Annonse

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge

Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner
+
Tester

Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner

Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå skal det bakes pepperkaker
Julemat
Oppskrifter pepperkaker

Nå skal det bakes pepperkaker

Ta med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her