Kokos- og cashewboller
Foto: Dansukker/Peter Kam

Kokos- og cashewboller

Har du bær, cashewnøtter og sukker i skapet kan du lage disse godbitene på 20 minutter.

Fremgangsmåte

Til fruktpureen blandes bær og sukker i en gryte. La koke i 5 minutter, kjør i blender, sil og sett i fryseren.

Til bollene kjøres nøtter, sukker og kokos i blender. Tilsett frossen fruktpuré til ønsket konsistens. Massen skal kunne rulles til små boller.

Rull bollene i kokos.

Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Dansukker.no

4
4/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen