Kokoskake med cocktailbær

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 C. Smør og strø en dyp sukkerbrødform på 18 cm i diameter.

Bland sammen cocktailbær, mel, bakepulver og all kokosmassen unntatt 1 ss.

Rør margarin og sukker hvitt og porøst. Visp inn eggene litt etter litt. Visp godt og ha i litt av melet hvis røren begynner å skille seg.

Tilsett presset sitronsaft, revet sitronskall, vaniljeessens og melk. Vend i det tørre.

Hell kakerøren i den klargjorte kakeformen og glatt den til på toppen. Dryss resten av kokosen oppå.

La kaken steke i ovnen 50-60 minutter, eller til røren ikke setter seg fast når du stikker en kakenål i den.

La kaken avkjøles i formen i 10 minutter. Velt den ut av formen og la den avkjøles helt på rist.

Kaken er fin å fryse.

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her