Konfektkake

Konfektkake

Det er så enkelt å lage en konfektkake. Det er ikke mange ingrediensene som skal til. Men de få du bruker, må være av god kvalitet, dermed blir kaken god også.

Fremgangsmåte

Visp sukker og egg til eggedosis. Smelt kokesjokolade og smør. Hell alt i en bolle og rør sammen.

Ha i en liten rund kakeform. Stek i 15 min ved 200 grader. Stikk en trepinne inn i kaken for å kjenne om den er riktig stekt. Pinnen skal være litt fuktig. Avkjøl. Pynt med skiver av friske jordbær samt blåbær og rips.

Du kan også prøve disse oppskriftene på konfektkake 

Lyst på en annen kake så finner du de her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 11 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen