Kveite og rekespyd for grillen

Kveite og rekespyd for grillen

Kveite egner seg meget godt på grillen. Det gjør reker også. Sammen på et grillspyd med andre godsaker blir det deilig måltid.

Fremgangsmåte

Kutt kveitefileten i store terninger. Rull fisketerningene i salt og la dem trekke i ca. 20 minutter. Skyll og tørk fisken og pensle den med pesto. Rull bacon rundt fisken. Rens rekene.

Del agurken langsetter, skrap ut frøene og skjær den så i tykke skiver. Træ fisk, reker og agurk vekselvis på spyd.

Rør sammen olje og sennep og pensle det på spydene. Stek dem på grill i ca. 6 minutter, snu dem ofte.

Server spydene med couscous eller en god potetsalat til.

Grillretter med sjømat du får vann i munnen av finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen