- Kyllingburger:
- Bland sammen alle ingrediensene i en hurtigmikser.
- Form til store burgere.
- Stek dem i smør eller olje noen minutter på hver side.
- Server i burgerbrød med salat og salsa.
- Paprikasalsa:
- Skjær et kryss i tomatene og legg dem i kokende vann noen sekunder.
- Ha dem over i iskaldt vann.
- Ta av skinnet, del tomatene og skrap ut frøene.
- Del tomatkjøttet i små terninger.
- Skrell agurken og del den i to på langs, skrap ut frøene.
- Skjær agurk og paprika i terninger.
- Bland inn hakket rødløk, limesaft og chilisaus.
- Dryss over hakket frisk koriander.
Lyst til å lage en annen burger se her
Gode retter med kyllingkjøttdeig
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs