Del paprikaene i to og ta ut kjernene. Legg de halve paprikaene i en bakepapirkledd langpanne og stek dem ved 220 grader til de har falt sammen og begynner å bli svarte. Avkjøl dem i plastpose.
Dra skinnet av paprikaene når de er avkjølt og kjør kjøttet til en tykk saus i en matprosessor. Varm opp sausen like før servering og smak den til med salt og pepper.
Legg frisk estragon under kyllingskinnet. Brun kyllingfiletene på varm panne med litt smør til de til de er gylne på begge sider og krydre med salt og pepper.
Legg filetene i en ildfast form og stek dem ved 180 grader i ca. 15 minutter. La filetene hvile noen minutter før de skjæres i skiver. Serveres med paprikasaus og kokt ris.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig