Kyllingfilet på rotgrønnsaker
Foto: Astrid Hals

Kyllingfilet på rotgrønnsaker

La kyllingfileten få kose seg på deilige rotgrønnsaker. Vi kan garantere at de rundt bordet vil gjøre det samme.

Fremgangsmåte

Stek kyllingfiletene på middels varme i 3-4 minutter på hver side, dryss på salt og pepper.
 
Vask og skrell grønnsakene og del dem i terninger (ca. 1 x 1 cm). Skjær sukkerertene i strimler. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er møre.
 
Rør ut maisennamelet i ½ dl kaldt vann, og hell det i den kokende grønnsakskraften. Ha i smør og smak stuingen til med pepper. Dryss over finhakket timian.
 
Server kyllingfiletene sammen med stuingen og kokte eller stekte poteter.
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen