- Legg kyllinglårene i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 grader i 15-20 minutter.
- Kok byggris etter anvisning på pakken.
- Skjær grillet paprika i strimler og vårløk i tynne skiver.
- Ha grillet paprika og 2/3 av vårløken i en bolle sammen med den kokt byggris. Bland godt sammen og smak eventuelt til med salt og pepper.
- Bland resten av vårløken sammen med rømme, smak til med med salt og pepper.
- Eksperimenter og lag din egen rømmedressing. Du kan tilsette det meste som befinner seg i krydderhylla. Finhakket hvitløk og friske urter passer også utmerket.
- Server de varme kyllinglårene med byggrissalat og rømmedressing.
Tips: Dersom du har tid er det ingenting som er bedre enn nygrillet kylling til denne retten og det griller du lett selv ved å gni inn rå kyllinglår med salt og pepper og grille på indirekte varme på grillen i 10-15 minutter. Prøv denne oppskriften på kyllinglår du griller selv
Vi byr på mange retter med kyllinglår.. Se bare her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs