Lag en deilig pølserett med bacon og ost
Foto: Astrid Hals

Lag en deilig pølserett med bacon og ost

Pølser er raskt å lage - her har klassikeren med potetmos fått en vri.

Fremgangsmåte

Lag et snitt ca. 2 cm dypt langs med hele pølseringen. Skjær osten i tykke skiver og legg den i snittet.

Surr bacon rundt pølsa. Legg den i en smurt ildfast form, og stek på 175 grader i ca. 20 minutter til baconet er sprøtt og osten smeltet.

Server med hjemmelaget potetmos og en grønn salat.

Flere lekre pølseretter finner du her

Lær mer om pølser her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen