Finhakk eller grovmal laksefileten og rør inn gressløk, salt og pepper.
Form fire flate kaker og stek dem gylne og akkurat gjennomstekte i smør over middels høy varme, 2 - 3 minutter på hver side.
Rist brødskivene, gjerne i grillpanne, del dem i to og legg en burger på den ene halve skiven sammen med salat, tomater og agurk. Dekk med den andre skiven.
Rør sammen kremost og fløte og legg en skje på hver burger. Det smaker også godt med litt revet sitronskall i dressingen.
Du kan også bruke en annen dipp eller saus om du ønsker.
Pynt med en agurkskive og en minitomat.
Server gjerne med en god salat , ovnsbakte rotgrønnsaker eller gode poteter ved siden av.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Her finner du flere lakseoppskrifter
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig