Lakseburger med kremostdressing
Foto: Kim Holthe

Lakseburger med kremostdressing

Denne lettlagete burgeroppskriften med laks i hovedrollen vil garantert falle i smak hos både liten og stor.

Fremgangsmåte

Finhakk eller grovmal laksefileten og rør inn gressløk, salt og pepper.

Form fire flate kaker og stek dem gylne og akkurat gjennomstekte i smør over middels høy varme, 2 - 3 minutter på hver side.

Rist brødskivene, gjerne i grillpanne, del dem i to og legg en burger på den ene halve skiven sammen med salat, tomater og agurk. Dekk med den andre skiven.

Rør sammen kremost og fløte og legg en skje på hver burger. Det smaker også godt med litt revet sitronskall i dressingen.

Du kan også bruke en annen dipp eller saus om du ønsker.

Pynt med en agurkskive og en minitomat.

Server gjerne med en god salat , ovnsbakte rotgrønnsaker eller gode poteter ved siden av.

Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de

Her finner du flere lakseoppskrifter

Lyst på en burger med kjøtt så se her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Godfisk.no

5
5/5 etter 31 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen