Lakseburgere på grønnsaksmiks
Foto: ALLEKO

Lakseburgere på grønnsaksmiks

Fremgangsmåte

Skjær laksefilét og røkt laks i biter. Ha det i en foodprosessor sammen med egg, potetmel, salt og pepper. Kjør et par min. til en jevn farse. Rør inn finhakkede urter og purre. La gjerne farsen hvile litt i kjøleskap. Formes til burgere. Stekes ved svak varme til de er gyldne og gjennomstekte.

Tilbehør:
Grønnsaksmiksen
Poteter, gulrøtter, sjarlottløk og purre deles i avlange stykker og surres lett i olje. Ha i fiskebuljong og kok opp.
La grønnsakene trekke til de er møre.
Server potet/grønnsakblandingen ved siden av lakseburgerne.
 
Tips!
Lakseburgerne kan også serveres i pitabrød, hamburgerbrød eller på en brødskive sammen med salat og gjerne en dressing.

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

3
3/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen