Laksefilet med estragon- og sennepsaus
Foto: Inkognito

Laksefilet med estragon- og sennepsaus

Fremgangsmåte

Del laksefileten i fire tynne skiver. Ha på salt og pepper.

Stek fisken i litt smør på høy varme i 20 sek på undersiden og la den være helt rå på oversiden.

Ha hvitvin i en kjele, kok opp og la den koke inn til det er igjen ca 2 ss væske.

Visp inn sennep og crème fraîche. Visp inn smør i klatter til du har en tykk saus.

Smak til med finhakket estragon, sitronsaft og salt.

Kok aspargesbønner møre i lettsaltet vann og server sammen med kokte poteter og sausen.
 
Tips: Får du ikke tak i frisk estragon kan du bruke ca 1 ts tørket, men smak deg frem da estragon har mye egensmak.

Flere lekre lakseoppskrifter finner du her

Sendt inn av Inkognito

4
4/5 etter 184 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen