Laksepizza

Laksepizza

Fisk og pizza er nok en uvant kombinasjon. Legg laks på pizzabunnen med alt det andre tilbehøret. Du blir garantert overrasket over hvor godt det smaker.

Fremgangsmåte

Butterdeigen kjevles ut til dobbel størrelse og prikkes godt med gaffel. Legges så på et bakebrett, gjerne dekket med bakepapir.

Bland resten av ingrediensene og pensle det utover butterdeigen.

Fordel så Pizzaost over og stek ved 190°C til den blir gyllen (ca 10 min). De siste minuttene av steketiden fordeles lakseskivene på toppen av osten.

Server med frisk salat.

Flere gode pizzaer finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av TINE / Flavoursv/ Tom-Victor Gausdalog Erling Stenersen Sundal

5
5/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen