Lam Korma

Lam Korma

Fremgangsmåte

Kormaretter kan være svært sterke, men denne er mild med en fin fløtesmak. Den kommer fra det nizamske kjøkken i Hyderabad.

Varm en tykkbunnet stekepanne og rist sesamfrø, valmuefrø, mandler, chili, hvitløk, ingefær og løk. Avkjøl og mal fint i en mikser.

Varm klaret smør eller olje i pannen. Ha i kardemommefrø, kanel og nellik, og fres krydderet til nellikspikerne sveller. Tilsett kjøtt, spisskummen og koriander. Rør i krydderblandingen. Smak til. Legg på lokk og la putre i 60-75 minutter, til kjøttet er mørt.

Ta gryten av platen. Bland fløten, bortsett fra 1 ss, med maisenna. Rør blandingen forsiktig i lammegryten. Varm forsiktig opp til kokepunktet og server, med sesamfrø og fløte på toppen.

Kormaretter kan være svært sterke, men denne er mild med en fin fløtesmak. Den kommer fra det nizamske kjøkken i Hyderabad, India.

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen