Lett og god krydderkake
Foto: Synøve Dreyer Matprat.no

Lett og god krydderkake

Denne enkel saftig og god krydderkaken med fyldig ostekrem er rask å lage med en steketid på bare 25 minutter.

Fremgangsmåte

1 liter kefir piskes godt. 6 kopper sukker piskes i. 1 hel pk rosiner haes i dette.

10 kopper mel, 2 ts nellik, 2 ts malt ingefær, 4 ts malt kanel, 4 ts natron pulver blandes, og vispes/røres godt inn i det våte. Røra helles i en godt smurt og melet langpanne. Settes inn i kald ovn. Sett temperaturen på 200 grader.

Kaken er ferdig etter ca 1 time (men sjekk likevel etter 45 min).

Deilig god kake om høsten og til jul. Holder seg også lenge myk. Dette er en svært gammel oppskrift.

Her finner du veldig mange oppskrifter på deilige kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Vigdis I. B. Sømme Eliassen

4
4/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen