Grand Fief de la Cormeraie Muscadet Sèvre et Maine sur Lie 2018

Det skal ikke mye til for å lage en god fiskegryte. God sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Her er den enkle oppskriften.
Vask og kutt purre i tynne skiver.
Fres purre i smør i en vid gryte eller panne sammen med paprikapulveret i noen minutter. Spe med matfløte under stadig omrøring. La koke inn noen minutter. Tilsett paprika.
Skjær torskefileten i store terninger a 3x3 cm. Fordel fisken i sausen. La den ligge og trekke i 5 - 10 minutter.
Ha i reker rett før servering. Serveres med ruccula eller en blandet salat og nykokt ris ved siden av.
Tips: Her kan du godt bruke en annen type fisk slik som sei, steinbit eller laks dersom du ønsker det.
Lær hvordan du lager fiskekraft her
Se alle våre andre oppskrifter på fiskegryte
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter