Lettvint fiskegryte
Foto: Tine kjøkken

Lettvint fiskegryte

Det skal ikke mye til for å lage en god fiskegryte. God sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Her er den enkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Vask og kutt purre i tynne skiver.

Fres purre i smør i en vid gryte eller panne sammen med paprikapulveret i noen minutter. Spe med matfløte under stadig omrøring. La koke inn noen minutter. Tilsett paprika.

Skjær torskefileten i store terninger a 3x3 cm. Fordel fisken i sausen. La den ligge og trekke i 5 - 10 minutter.

Ha i reker rett før servering. Serveres med ruccula eller en blandet salat og nykokt ris ved siden av.

Tips: Her kan du godt bruke en annen type fisk slik som sei, steinbit eller laks dersom du ønsker det.

Lær hvordan du lager fiskekraft her

Se alle våre andre oppskrifter på fiskegryte

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen