Sett ovnen på 175 °C.
Grahamsbunn:
Skjær smøret i terninger og bland sammen alle ingrediensene til mørdeigen. Arbeid sammen deigen på et melet bakebord. Dekk over med plast og la hvile i kjøleskap i ca. 30 minutter. Trykk ut deigen i en avlang paiform med avtakbar bunn (ca. 13 x 36 cm).
Stek paiskallet midt i ovnen i ca. 10 minutter.
I mellomtiden lager du fyllet:
Visp sammen alle ingrediensene til en jevn røre.
Hell fyllet i paiskallet og stek i ytterligere 15–20 minutter midt i ovnen. Ta kaken ut og avkjøl.
La hvile i kjøleskap i ca. 3 timer.
Marinert rabarbra og jordbær:
Skyll rabarbraen og jordbærene, og skjær dem i biter. Bland med demerarasukker og lime, og la stå i minst 30 minutter.
Dekorer paien med den marinerte frukten.
Se våre andre oppskrifter på sitronkaker
Her finner du godt over 1000 oppskrifter på kaker
Her får du svært så praktiske kokketips