Fres rødløk, hvitløk og jalapeño i olje i en panne, i ca. 3 minutter.
Tips:
Istedet for frisk jalapeno kan du bruke 2 ss syltet jalapeño.
Tilsett tomatene, varm opp og la koke i ca. 3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Tips:
Du tilsette bønner, kjøttdeig eller andre rester som måtte passe.
Tips:
Har du tacolefser til overs? Pensle dem med litt olje, del dem i trekanter og stek dem midt i ovnen på 160 grader i 10 minutter. Disse kan erstatte nachochips.
Ha chipsene i stekepannen. Knus eggene over chipsene, skvis over litt frisk lime og strø over revet ost til slutt.
Tips:
Hvis du også har rester av salat og andre grønnsaker, server det ved siden av.
Her finner du mange spennende meksikanske retter
Andre deilige oppskrifter med egg finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig