Nykålsalat med quinoa og granateple
Foto: Synøve Dreyer

Nykålsalat med quinoa og granateple

Fremgangsmåte

Skyll quinoaen og kok den som anvist på pakken, gjerne i vann tilsatt buljong. Avkjøl og rist kornene fra hverandre f.eks. med en gaffel.

Skyll kål og vårløk og finsnitt dem.

Del granateplet ved å skjære et snitt rundt skallet diagonalt (NB. Bare i skallet). Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene.

Finhakk koriander.

Bland alle ingrediensene sammen, men spar noen granateplekjerner til pynt.

Press limesaft over salaten og litt nykvernet pepper.

Tips:
Denne salaten smaker veldig godt ved siden av spekemat, røykt fisk eller rester av kyllingmiddagen.

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen