Ole's fiskegryte m/tomater

Fremgangsmåte

Skjær opp poteter, purreløk og gulrøtter i skiver. Ha i vann og buljong, smør, salt, pepper og laubærblad.
 
Kok opp og la blandingen småkoke med lokk helt til potetene er møre.
 
Tilsett fisk (skjæres opp i passe store biter) og tomater. Kok opp så fisken og tomatene blir møre. Klart til servering.
 

Tips:  Om du ønsker noe fastere konsistens kan litt potetmospulver brukes.

Lær hvordan du lager fiskekraft her

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Anonym

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen