Dekorer med mynteblad, gresskarkjerner og pærechips. Drypp litt geraniumolje samt rapsolje med sitron og appelsinskall over.
Dekorer med mynteblad, gresskarkjerner og pærechips. Drypp litt geraniumolje samt rapsolje med sitron og appelsinskall over.
Sendt inn av René Redzepi,noma restaurant i København
Hva smaker vel bedre enn karamellpudding til dessert? Denne oppskriften forteller deg alt som må til for å lykkes. Og det er ikke så veldig mye.
Er du på jakt etter en spennende variant av denne kjempepopulære desserten har du kommet til rett sted.
Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Karamellpudding er virkelig en perfekt dessert. Når du legger til litt portvin i blir nytelsen maksimal.
Når chablis endelig kommer i den forfriskende men også superseriøse 2020-årgangen, blir det fest. Det er noen av i alt 920 nyheter på Vinmonopolet som er testet.
Les hele sakenGrønnsaker og couscous er to ingredienser som svært lett lar seg kombinere. Og når du legger til reker, lime, sitron og urter - ja da er det i tillegg duket for en fruktig hvitvin i glasset.
Les hele sakenHer serveres Irish Coffee i i to spennende nedkjølte versjoner. Grip derfor sjansen til å lage noe nytt.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre enn når de serveres med hjemmelaget potetmos.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele saken