Kok opp fløten. Ta den av platen og legg gelantinplatene i bløtt i ca 10 min. Hell i sukkeret og rører det ut. Rør inn resten av ingrediensene.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kok opp fløten. Ta den av platen og legg gelantinplatene i bløtt i ca 10 min. Hell i sukkeret og rører det ut. Rør inn resten av ingrediensene.
Sendt inn av Christian og Arne
Gele laget av hjemmelaget saft smaker himmelsk sammenlignet med den av pulver.
Hva smaker vel bedre enn karamellpudding til dessert? Denne oppskriften forteller deg alt som må til for å lykkes. Og det er ikke så veldig mye.
Er du på jakt etter en spennende variant av denne kjempepopulære desserten har du kommet til rett sted.
En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.
Les hele sakenNorskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenOm du velger vegetarvarianten, kan denne gryta faktisk serveres kald. Som en tyktflytende salat.
Les hele sakenVannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele saken