Parmesanpanert kylling med nypotetsalat
Foto: Eva Brænd

Parmesanpanert kylling med nypotetsalat

Fremgangsmåte

Visp eggehviten lett sammen. Dypp kyllingfiletene i hviten og deretter i parmesan.

Stek filetene i litt olje på moderat varme ca 5 minutter på hver side.

Nypotetsalat:
Kok potetene møre og la ertene koke med de siste tre minuttene. Kok aspargestopper i godt saltet vann og avkjøl de hurtig så snart de nesten er møre (ca to minutter).

Damp potetene og bland inn spinat og aspargestopper. Drypp over eddik og olje.

Server panert kyllingfilet med nypotetsalat og rømme med urter.

Tips: Dersom kyllingfiletene er veldig tykke, kan du dele de nesten i to horisontalt og brette de ut før du panerer dem. Da er det lettere å få perfekt stekt kylling.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 25 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen