Hjemmelaget Pizzadeig
Matprat.no

Hjemmelaget Pizzadeig

Ingenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Du starter med det enkleste av alt, pizzadeig. Gode forslag til pizzatoppinger får du også.

Fremgangsmåte

  1. Denne oppskriften gir 4 store pizzaer. De du ikke bruker kan du fryse.
  2. Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt.
  3. Elt deigen godt sammen til den blir smidig og glatt (ca 15 minutter for hånd).
  4. Dekk bollen med et klede og la den heve til dobbel størrelse.
  5. Ta av gode emner (litt store boller) og trill runde på et melet bord.
  6. Kjevle deigen veldig tynt, gjerne ikke mer enn et par millileter tykk, og ha over på en bakeplate på et bakepapir.
  7. Topp med hjemmelaget tomatsaus og den topping du selv ønsker og stek på maks temperatur med over- og undervarme i 8 - 10 minutter.

Se gode forslag til pizzatoppinger her

Her finner du over 300 pizzaoppskrifter 

Prøv denne oppskriften på pizzasaus 

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her