Dagens rett Skreimølje på tradisjonelt norsk vis
Nå er skreien her. Be inn på ekte skreimølje
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret. Les hele saken
Slik lager du hjemmelaget tomatsaus. Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir en deilig tomatsuppe.
Når tomatsausen lages med utgangspunkt i en boks hermetiske tomater blir det ½ liter ferdig saus. Oppbevar sausen i kjøleskapet - den er holdbar i ca. 1 uke.
Tips: Sausen er super på pizza, til pasta, og tilsetter du 3-4 dl vann og 1 hønsebuljongterning blir den til en deilig, hjemmelaget tomatsuppe. Server den rykende varm, med halve, hardkokte egg i.
Oppskrifter på mange forskjellige sauser
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Matprat.no
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret. Les hele saken
Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene. Les hele saken
Mango lassi er det perfekte følge til sterkt krydret mat, men denne alkoholfrie drikken, kan også lages med rom. Og nytes med eller uten mat. Les hele saken
Denne oppskriften er mye raskere å lage enn du tror. Og passer derfor perfekt på en fredag. Les hele saken
Går du for en kjøttfri dag, må du prøv denne indiske kikertretten. Her er oppskriften. Les hele saken
Denne kaken formelig skinner av lykke. Kanskje får du ikke tak i rød marsipan, men kaken blir like god med hvitt marsipanbånd. Les hele saken