Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse.
Stek på 225 °C i ca. 20 minutter.
Mange flere gode pizzaer finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Dette er en pizza som både store og små vil sette pris på. Pølser slår aldri feil. Her er den enkle oppskriften.
Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse.
Stek på 225 °C i ca. 20 minutter.
Mange flere gode pizzaer finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn. Det er god ressursutnyttelse og aller viktigst: det smaker kjempegodt.
Denne pizzaoppskriften omfatter både crème fraîche, artisjokker og gresskarkjerner. Det gir en ekstra god smaksopplevelse. Denne varianten blir din favoritt.
Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.
Her er oppskriften på pizzasnurrer med ekstra mye smak. Du kan lage pizzadeigen selv eller kjøpe den ferdig. Vi foreslår at du lager den sel. Her er oppskriften på det hele.
En pakke pitabrød blir enkelt og raskt til porsjonspizzaer. Toppingen velger du selv. Hva med Pitapizza med biffstrimler?
Sprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.
Les hele sakenFordelen med slike kjøligere årganger er at de ikke faller i smak hos amerikanerne, og tåler lang tid i kjelleren.
Les hele sakenÅ lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Toppingen kan du lage fra bunnen av, eller ty til ferdigløsninger. Følger du dagens oppskrift lover vi deg en herlig tirdagsrett.
Les hele sakenSå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenTom Victor Gausdal har sammen med kjøkkenet på Hitchhiker satt sammen en seksretters meny som passer til noen av verdens mest spennende viner fra Azores Wine Company
Les hele sakenNorsk hval og italiensk rosévin er kanskje ikke kombinasjonen vi oftest støter på, men det er absolutt verdt et forsøk
Les hele saken