GullMack

Del grillpølsene opp i store biter og tre de på grillspyd med blader av frisk salvie imellom. Det går svært fort på grillen så pass på.
Del grillpølsene opp i store biter og tre de på grillspyd med blader av frisk salvie i mellom. Grill pølsene på en varm grill til de er klare.
Smelt smøret, tilsett mel og rør godt sammen i en kjele. Spe med melk og fløte til en tykk, hvit saus og smak til med salt og pepper. Tilsett kålen og bland godt sammen. La det småputre i noen minutter.
Skjær baconskiver, eller spekeskinke, i terninger. Sprøstek bacon og la fettet renne av. Om du bruker spekeskinke, så rist terninger raskt i en panne (uten smør). Drysses over kålstuingen før servering.
Server pølsene rykende varme med kålstuingen, god sennep og bakverk i tillegg.
Tips: Får du ikke tak i savoykål, kan du bruke enten kinakål eller rosenkål i stedet. Kremet savoykål er nydelig sammen med chilipølser, viltkjøtt eller karbonader.
Mange ppskrifter med pølser finner du her
Alt du trenger å vite om pølser
Gode råd og tips om grilling finner du her
Her finner du veldig mange deilige grillretter
Se våre oppskrifter på saus til grillmaten
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt