Skjær skrelte poteter i tynne skiver. Stek dem møre i olivenolje og krydre med salt og pepper.
Finhakk rødløk og hvitløk. Stek det lett og tilsett så skivede champignon og hakket soltørket tomat.
Brun bacon i terninger.
Del brokkoli i små buketter. Kok dem i noen minutter med litt salt i vannet.
Smør en stor og rund ildfast form.
Legg poteter i bunnen. Deretter legger du løkblanding, bacon, brokkoli og mozzarella lagvis med poteter mellom.
Crème fraîche smøres på to av lagene.
Dryss over hakkede peanøtter, salt og pepper, og hell over litt olivenolje.
Stekes i ovnen på 200 grader i ca 50 minutter, eller til overflaten har blitt gyllenbrun.
Tips: Server gjerne med en rømmedressing og brød ved siden av.
Se våre andre oppskrifter på potetkake
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig