Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Nils-Erik Skavberg
Bechamel er fransk for hvitsaus. Den er mer enn en saus, også basis for en lang rekke retter som lasagne.
Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.
Barolo i risottoen gjør den ekstra eksklusiv, men også ekstra smaksrik.
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Lam er viktigste kilde for kjøtt i en rekke land. Prøv noen av disse nye og spennende oppskriftene fra Midtøsten og Asia.
Les hele sakenTorsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Les hele sakenEnklere og bedre kan en rett med spagetti knapt bli når den kombineres med spekeskinke, gode doser hvitløk, basilikum og parmesan.
Les hele sakenOm du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenVltmiddag på fredagsmenyen føles som luksus, og er det også siden vi snakker om det beste fra norsk natur. Men frykt ikke. Du er i mål i løpet av en knapp halvtime. .
Les hele sakenFrikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.
Les hele saken