Rabarbrasaft på én to, og ferdig
Foto: larik_malasha

Rabarbrasaft på én to, og ferdig

Du klarer knapt å lage saft raskere enn med denne oppskriften. Sjekk hos naboen om de har planten hvis du ikke har selv.

Fremgangsmåte

Vask rabarbraen og del opp i biter. Kok opp rabarbra og vann. La småkoke i 15-20 minutter til grøtkonsistens.

Sil av frukten gjennom et dørslag gjerne også kledd med et glasshåndkle og ta vare på saften.

Ha den tilbake i kjelen sammen med sukkeret. Rør til det er oppløst. 

La småkoke i noen minutter. Avkjøl og hell i en flaske med kork. Oppbevar i kjøleskap. 

Slik tar du vare på sommerens bær

Lag din egen saft av hagens eller naturens godsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen