Rårørt saft
Foto: Roman Isaykov

Rårørt saft

Uansett hvilke bær du bruker i denne oppskriften slipper du å koke bærene. Du kan nemlig få herlig saft ved bare å røre.

Fremgangsmåte

Rens og skyll bærene grundig.

Mos bærene i en skål. Rør i demerarasukker og sitronsyre.

Dekk til skålen og sett den i kjøleskapet i en uke.

Sil saften. Hell over på godt rengjorte flasker.

Sett på kork. Saften oppbevares i kjøleskap eller fryses.

Slik tar du vare på sommerens bær

Lag din egen saft av hagens eller naturens godsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Dansukker

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen