Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Spekemat og rømmegrøt er utrolig godt. Grøt kan du lage enkelt fra grunnen eller kjøpe den ferdig i butikken. Server smør, sukker og kanel til.
Her er flere oppskrifter på rømmegrøt
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter
Bakte egg er deilig og luksuriøs frokost. Denne varianten med Bimi® og syltede sennepsfrø er ekstra innbydende.
Denne supre oppskriften på skikkelig cowboy-mat, mat som hjelper mot både bondeanger og dehydrering. Her er oppskriften på Dagen-derpå-grøt.
Trener du og trenger noen i magen= Da er oppskriften her
En deilig smoothie enten du bruker den som dessert eller som en liten oppkvikker til frokost eller lunsj.
Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Med så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.
At disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Det er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.
En smakfull og rask wok med saftig kylling er en favoritt på middagsbordet.
Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.