Rosenkålsalat med mandler og parmesan
Foto: bhofack2

Rosenkålsalat med mandler og parmesan

Fersk rosenkål er ekstra godt og er et perfekt tilbehør for å gjøre julemiddagen litt lettere.

Fremgangsmåte

Visp sammen sitronjuice, dijonsennep, olivenolje sjalottløk, hvitløksfedd, salt og pepper til en dressing.

Rist mandlene i en tørr panne til de er gyllene. 

Ha salaten i en bolle og hell over dressing. Bland godt og topp med ristede mandler og høvlet parmesan. 

Her finner du flere deilige vegetarretter til jul

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen