Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den hjemmelagete stappen med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Puré av grønnsaker er mesterkokkenes triks for å gi en rett ekstra farge, smak og en annen konsistens.
Når du smørdamper grønnsakene blir de ekstra gode, og du kan bruke de til mange retter.
Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.
Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.
Grønnsaker og couscous er to ingredienser som svært lett lar seg kombinere. Og når du legger til reker, lime, sitron og urter - ja da er det i tillegg duket for en fruktig hvitvin i glasset.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele sakenHer serveres Irish Coffee i i to spennende nedkjølte versjoner. Grip derfor sjansen til å lage noe nytt.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre enn når de serveres med hjemmelaget potetmos.
Les hele sakenDenne lettvinte og sommerlige retten passer like godt på kakebordet som til dessert.
Les hele saken