Rull av kalkun

Fremgangsmåte

Ta av skinnet på fileten. Skjær et snitt langsetter i den tykkeste enden av fileten og brett den ut, slik at fileten blir bredere og jevnere i fasongen. Bland kvernet kalkunkjøtt, brødsmuler, urter, egg, vann, salt og pepper til en smidig deig. Smør syltetøy og sennep på filteten. Dryss på finhakket løk, estragon og cheddarost. Kjevle ut farsen mellom to lag plastfolie. Fjern den øverste folien. Vend laget med farsen og legg det over fileten. Fjern plastfolien som nå er på toppen. Rull fileten sammen. Fest med tannpirkere før du begynner å surre rullen jevn og fast. Stek den i en ildfast form med skjøten ned ved 180 °C i ca 40 minutter. Rullen smaker like godt varm som kald.

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen