Mellomspill
Lag geleen etter oppskriften på pakken. Den ferdige geleen deles likt i 2 boller. Bolle 1 skal settes til avkjøling i kjøleskap og bolle 2 skal stå i romtemperatur (slik at denne ikke stivner).
Fromasj:
Alt piskes til stiv krem. Geleen i bolle 1 skal være halvstiv, nesten fast, og blandes lett inn i kremen. Ikke piske. Blandingen skal nå helles opp i kakeformen over rullekakene. Sett alt i kjøleskapet en times tid til fromasjen har stivnet.
Har du sitroncurd, kan du smøre et lag over kakebunnen før du fordeler over sitronfromasjen. Det gir ekstra intens og god sitronsmak.
Finn frem serveringsfatet og snu den stive kaken opp/ned på fatet. Løsne forsiktig av kanten av formen og fjern bunnen. Klem så igjen kanten av formen og hell i geleen fra bolle 2. Alt settes så i kjøleskapet, og når all geleen er stiv er kaka ferdig.
Her er det over 400 andre kakeoppskrifter du kan velge blant
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig